Wednesday, 4 May 2016

Haii ... Nak beli jam ??


Haii ...
Assalamualaikum ...
Dah lama aq xupdate blog aq ni .. Huhux
Ok, hari ni aq nak promote satu barang ..
iaitu ...... JAM TANGAN ..


Pelbagai jenis jam yg aq jual ...
Antaranya ...
-G-SHOCK
selalunya budak2 muda banyaklah pakai jam G-SHOCK betul x ?
Aq bukan jual G-SHOCK ja ...
Baby-G pon ada ..

ok ...
Jam yang aq jual ..
-G-SHOCK gred AA & AAA
-Baby-G
-Couple Set
untuk tengok gambar KLIK SINI

"G-Shock je ke ko jual ??
Casio edifice ??
Puma ??
Xde ke ?? "

Hehex ..
Ada jugak ..
Macam jenis jam ad ..
Jenama FERRARI pon ada .. Haaa ..
Papa nak order boleh WHATSAPP
0194076504

Sunday, 20 December 2015

Duit Hilang ??


Assalamualaikum ...

" Waalaikumussalam .."


Haa ..
Ini video keempat aq ...

Dalamvideo ni aku ada tunjuk cara-cara nak ambik or mintak duet at owg ..
Hehex ..
Caranya sangat mudah ..
Nak tahu macam mana ??
Kalau nak .. Kenalah tengok .. >_<

Berikan comment anda di youtube yaa  jika xreti ..
Hahax


Monday, 14 December 2015

Berjanji dalam kata-kata


Haii ...
Hari ni hari isnin ..
Bersamaan dengan 14-December-2015

"Video baru lagy ka ??
Hahax.. "

Haah ..
Macam tau2 ja ...Huhux


Video ni baru create tadi .. Hehex
So, boleh la tengok ..
Dan jangan lupa SUBSCRIBE ..

Video ni berkenaan dengan satu ungkapan yg amat dahsyat ..

" Ungkapan apa ??
Macam takut ja ?? "

Haa ..
Kalau nak tahu ..
Tengok lah !!

Sunday, 13 December 2015

Burung ?? Ayam ??


Haaaa ..
ni video kedua ..
baru buat tadi ..
12-December-2015

" Wow .. 
Hahax .."


Lain kali kalau nak suruh orang jenis ni ..
Kena suruh dy betul2 ..
Kalau x nanti jadi macam tu lah  ..
       Lain yg disuruh lain yg dibuat ..

" Maknanya .. Ko perangai macam tu lah ..??
Sebab kat video tu muka ko .. "

Baii .. !!
>_<

Alkisah OREO ..


Haii ...
GOOD MORNING !!

" Haaa ... Lamanya menghilang .. "

Hehex .. Besa arr ..


Ni video pertama aku ...
Dia ad kaitanlah skit dengan aku punya MAGIC ...
Hahax ..

Setiap makanan ada perisa tesendiri ..
OREO ..
Sedapkan oreo ??
Oreo rasa macam mana ehh ??

Baru buat semalam ..
11-December-2015

Boleh Follow page bawah ni ... Hahax

" Xnak .. Xsedap pon like page .. "

Errr
-_-

Thursday, 28 May 2015

Suda MALAS !! TENSION EXAM !!


Hurm ..
Waktu at sekolah rasa bersemangat giler nak update blog ..
Tapi bila dah balik rumah rasa MALAS la pulak .. Adoyai ..

" Rilex .. Rilex .. "

Hurmm ..
Aku baru je ingat nak update kembali blog aku ni ..
Tapi, nak buat macam mana ..
Aku xlrat dan tengah tension dengan EXAM tahun ni !!
Hampehh !!

Argghhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#Bye
#my_NAME_is_JEFF
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...