Monday, 2 June 2014

Ayat-ayat yang FAMOUS at FaceBooK ..


*Tengah chat at Facebook

" Assalamualaikum ... "
" Wasalam ... "
" Dok wat pe tu ?? "
" xwat pe pon ... Cuma tengah men game je ... "
( Kata xbuat apa2 tapi dok main game ... Macam mana tu agak2 ??
Tengah main game pon boleh chatting at FB lagi .. 
Fuhh !! Hebat sekali .. )
" Ow ... Shat k ?? "
" Shat je ... Alhamdulillah ... "
( Sepatutnya " Alhamdulillah ... Sihat ... " Baru betol .. )
" Dah makan belom ?? "
" Breaaghh !! Kenyang dah ... "



Hello !! Assalamualaikum dan salam sejahtera ..
Ni aku bagitahu antara ayat-ayat yang Famous at Facebook sekarang ni ..
Antara ayat-ayatnya :
1 ) Tengah buat apa tu ??
2 ) Sihat ke ??
3 ) Dah makan k belom ??

Fakta !!
Orang guna ayat ni beratus-ratus juta kali sehari ...
Ayat ni memang orang selalu guna ... Selalu sangat2 !!
Xpercaya kaji sendiri ... HUH !!

" Apa tujuan ko buat cerita tentang ayat-ayat Famous at Blog n ?? " -_-

Saja la ... Boring2 ...
Awat ??
Xboleh !!
Ni Blog aku bukannya Blog ko pon ...
PENYIBUK !!

2 comments:

  1. bukan stakat chatting fb pakai ayat ni, sms, call, sumela ! seriously bosan bila dapat soklan tuh hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...